wie is

 

Foto Kees GroenewoudKees Groenewoud is sinds 1996 werkzaam in de branche. Eerst als vertegenwoordiger en sinds 2002 als zelfstandig handelsagent. Vele klanten zijn al jaren vertrouwd met Kees. Voor vragen, advies en bestellingen kunt u bij hem terecht. Maak hier gebruik van het contactformulier of gebruik de overige contactgegevens.

Greenwood & Black Design is een handelsagentuur die zich richt op de retail branche. We vertegenwoordigen een aantal topmerken exclusief voor de Benelux.

De merken in onze portefeuille staan bekend om hun originele en kwalitatief hoogwaardige producten die voor de consument tegen een betaalbare prijs te koop zijn. De merken onderscheiden zich in diverse segmenten waaronder koken en tafelen, slapen, wonen, kantoor, tuin en bbq, speelgoed en fashion.

Zoekt u originele producten en wilt u uw klanten steeds weer verrassen met de laatste trends dan bent u bij ons aan het juiste adres. Door meer dan 20 jaar ervaring, weten wij hoe we de juiste accenten kunnen zetten in de herkenbaarheid van de merken in uw winkel of op uw webshop.

Ons doel is binnen uw segment uw omzet in de winkel te verhogen door samen een merkstrategie te bepalen die bij u past. Wij weten hoe belangrijk een juiste marge, omloopsnelheid, en levertijd voor u als klant zijn.

Retailers die momenteel gebruik maken van onze merken en diensten zijn o.a. interieurwinkels, cadeau shops, warenhuizen, boekenwinkels, kook en servieswinkels, internetshops en museumwinkels. En ook in de zakelijke markt vinden we grote afnemers van onze merken.

Kijk eens rustig rond op deze site en laat u verrassen.

Ik sta u graag te woord op een van onze beurzen of kom bij u langs om uw wensen te inventariseren. Of neem gelijk contact op met het contactformulier.

Graag tot ziens!