winkelconcept

 

 

Plezier is het basisconcept voor Donkey Products.

 

Wist u dat dochteronderneming Donkey Products onderdeel uitmaakt van de Donkey Groep? Neem een kijkje op de site en u begrijpt waarom Donkey Products er altijd uitspringt tijdens beurzen.

De kernactiviteit van de Donkey Groep richt zich op het creëren van campagnes, verpakkingen, branding en projecten voor de grote namen uit de Duitse industrie. Wat te denken van bedrijven als Beiersdorf, Bogner, Davidoff, Hugo Boss, Porsche en Reply. Van farmaceut tot autobouwer. Het allermooiste is dat deze know how ook voor u beschikbaar is bij u op de winkelvloer of website.

Het Donkey concept staat in het teken van vermakelijke basisconcepten die omzet genereren in uw winkel. De displays geven bijvoorbeeld praktische en helder informatie over de producten, zodat u tijd heeft voor de kassa aanslagen.

Wilt u liever een display presentatie binnen een thema? U haalt graag de zon in huis met een focus op zomerproducten of wenst u alleen een schap met ideeën voor mannen? Samen kijken we welke producten daar het beste bij passen en het beste aansluiten op uw wensen.